Cine suntem?

Ne-am inceput activitatea in anul 2010 cu un singur mijloc de transport si in scurt timp prin munca si perseverenta, am devenit un leader pe piata transporturilor din Romania. De atunci, ne specializam continuu in organizarea transporturilor rutiere de marfuri, nationale cat si internationale. Intreaga gama a serviciilor pe care le oferim are la baza o echipa inalt calificata, calitate inalta a serviciilor si si preturi competitive. NTC opereaza 365 zile din an si 24 de ore pe zi, asigurand timpi de raspuns imediat la solicitarile clientilor. Fiecare client primeste sprijin si consultanta din partea unui coordonator de transport dedicat, care identifica in cel mai scurt timp, cea mai eficienta solutie pentru nevoile clientului sau. Siguranta punctualitatii livrarilor si a monitorizarii expeditiei este marita prin dotarea camioanelor cu soferi in echipaje si utilizarea sistemului de monitorizare prin satelit GPS.

De ce sa deveniti partenerul NTC?

Pentru ca principale noatre griji sunt nevoile clientului nostru. Personalizam relatiile cu clientii NTC, gasindu-le solutii imediate la nevoile lor, atat din punct de vedere al sigurantei transportului, livrarii la timp, receptiei marfii la destinatie, cat si la pretului.

Ce oferim?

Oferim urmatoarele solutii de transport : Transport international rutier pentru marfuri generale, Marfuri Speciale sau Periculoase (ADR), Transport auto rutier in regim de camion complet - FTL (full truck load), Transport rutier auto de marfa la grupaj - LTL (less than truck load), cu capacitati pana la 24t. Pentru a veni in sprijinul clientilor nostri, oferim si urmatoarele servicii de logistica:
  • Depozitare – in conditii profesionale
  • Transbordare - Operatiunile se realizeaza cu echipamente de ultima generatie in conditii de siguranta maxima
  • Distributie – Daca clientul nostru are mai multe locatii pentru distributia marfii, noi vom indeplini aceasta solicitare cu promptitudine si profesionalism
  • Ambalare si reambalare – Oferim servicii de ambalare si reambalare profesionale, care garanteaza un transport sigur, cu indeplinirea tuturor cerintelor legale